Posted on

Online interiørkurs

Online interiørkurs

Er du interessert i interiør? Leser interiørblader og blogger? Da er et online interiørkurs noe for deg. Vi har både grunnleggende interiørdesignkurs og mer dyptgående interiørkurs innen farger, boligtegning og belysing. Online interiørkurs gir deg kunnskapen til å skape din helt egen stil, og den boligen du ønsker.

Online interiørkurs

Hvordan foregår online interiørkurs?

Målet med interiørkursene er at du på en enkel måte skal kunne planlegge din egen bolig med den stilen du selv ønsker. Våre online interiørkurs er bygget opp med video, tekst og tester slik at du vet at du har forstått kursholder. Hvis du er usikker på noe kan du stille kursholder et spørsmål å få svar. Du får også muligheten til å diskutere interiør med andre kursdeltakere.

Våre online interiørkurs

Basic Interiørdesign

Det å skape sin egen stil er ikke alltid lett. I vårt grunnkurs i interiørdesign lærer du hvordan du virkeliggjør drømmehjemmet ditt enten du bygger nytt eller pusser opp.

 • Online kurs

  Basic Interiørdesign

  Tilbud kr 1.299 kr 1.099
  Solgt av: UnilonTa dette kurset

Belysning – Slik lykkes du med belysning i boligen

Ofte er lamper og lys det siste man tenker på når man pusser opp. Men det er få ting som er så stemningsskapende som god belysing. Enten du ønsker å skape romantikk eller et praktisk arbeidsrom så lærer du det du trenger her.

 • BELYSNING

  Belysning – Slik lykkes du med belysning i boligen

  kr 990
  Solgt av: UnilonTa dette kurset

Boligtegninger

Det er ikke enkelt å forstå boligtegninger enten man har en arkitekt til å tegne en ny bolig eller om du planlegger oppussing av din egen. I dette kurset lærer du både å forstå en boligtegning og hva du bør tenke på for å få den gode planløsningen.

 • BOLIG TEGNINGER

  Boligtegninger – slik lykkes du med ditt interiørprosjekt

  kr 990
  Solgt av: UnilonTa dette kurset

Farger – Slik lykkes du med farger i boligen

Farger er noe som påvirker oss alle, men ofte er vi ikke så beviste på hvordan vi bruker farger. I online interiørkurset «Farger – Slik lykkes du med farger i boligen» lærer du hvorfor det ikke ble slik du ønsket når du malte veggen og hva du skal gjøre for å få det akkurat slik du ønsker.

 

Alle fire Interiørkursene

Du kan også kjøpe alle fire kursene samlet til redusert pris.

 • KURS I EN PAKKE

  Alle tre Interiørkursene

  kr 2.590
  Solgt av: UnilonTa dette kurset

Kursholdere

Madalon et et kreativt kontor og består av interiørarkitekter, interiørdesignere, AD og grafisk designere. Nancy Sporsheim og Beathe Nymoen holder både interiørkurs live og har fire onlinekurs på Se og Lær. Deres mål er å oversette kundens ambisjoner og ideer til et rom de trives i. Dette går også igjen i alle online interiørkursene, i tillegg til hvordan du selv finner din egen stil.

Nancy Sporsheim og Beathe Nymoen fra Madalon interiør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *