• 460 66 660‬
  • Østerdalsgata 1 0658 Oslo

Oppskriften – Å lage konfekt

 

Vårt 5.slag til jul, er fylt konfekt. Deilig sjokolade fylles med salt karamell. Det er ikke så vanskelig som du kanskje tror, og vi har til og med laget den salte karamellen fra før. Gjenbruk er velbruk, og vi utnytter resten av den salte karamellen fra juletrekaken vi lagde i sted.

Dersom du har kjøpt denne modulen for seg selv, så legger vi med oppskriften på salt karamell herunder, slik at du kan lage den. Vi anbefaler deg da å starte med det, eventuelt gjøre det mens konfekten står kaldt. Du kan selvfølgelig også fylle med andre ting, det bare å smake seg frem 🙂

 

Oppskrift konfekt:

400 g kokesjokolade 70%

Salt karamell til fyll

 

Oppskrift salt karamellfyll:

1 pk fløte

230 g sukker

230 g glukose ( Jeg brukte fra Dr. Oetker)

1 vaniljestang

90 g smør

5 g maldonsalt

2 thoughts on “Oppskriften – Å lage konfekt

  1. Savner beskrivelse for å kunne lage den salte karamellen (fyllet i julekonfekten).

    1. Hei Sissel

      Sånn da ligger den også på konfekten, og ikke bare på julekaken.

      Peder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.