• 460 66 660‬
  • Østerdalsgata 1 0658 Oslo

Råvarene

 

Sjokoladekake Oppskrift

4 egg
5 dl sukker
200 g smør
3 dl melk
5 dl mel
2 ss vaniljesukker
3 ss kakao
4 ts bakepulver

Egg og sukker piskes til eggedosis.

Smelt smør i en kjele og tilsett melken. 

Mål opp det tørre og sikt dette sammen i en bolle.

Ha alt det tørre i eggedosisen bland alt sammen på lav hastighet.

Tilsett til slutt melken og smøret og miks dette sammen på lav hastighet.

Sjokoladekrem

4 egg
200 g melis

200 g smør
400 g sjokoalde

Pisk egge og melis til eggedosis.

Smelt smør og ha i sjokoladen.

Ha sjokoladeblandingen i eggedosisen og miks dette sammen slik at det blir
godt blandet.

Sett kremen kjølig i 1-2 timer eller la den stå på benken overnatten.

Stekes ca 35-45 min 180 gr

Happy Baking!

Perlesukkerhilsen fra

Anne Brith Davidsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.