Se og Lær LMS

Se og Lær LMS - Learning management system eller Læringsplattform er en tjeneste som gjør at firmaer kan tilby sine ansatte, kunder og andre forretningsforbindelser en enkel og effektiv opplæring på nett.   Se og Lær har de siste fire år levert mer enn 50 norske online-kurs til firmaer og private. I dag samarbeider Se og Lær med Universitetet i Oslo om et forskningsprosjekt støttet av Forskningsrådet på E-Læring. Her blir det fokusert på bedriftsopplæring og spesielt på læringseffekten av denne formen for læring.

Se og Lær har levert kursproduksjon og LMS til blant annet:

AF Gruppen

Norges Speider Forbund

Logo Rønningen folkehøgskole

Se og Lær kan tilbyd deg hjelp til hele, eller deler av prosessen frem til den gode læringsopplevelsen.

Vårt mål er å være en fleksibel partner for deg.

Peder Songedal

CEO - Se og Lær AS

Noen av våre kurskunder

nav-logo-stor

utdanningsforbundets_logo

MOTEK+AS__100546

Mester_gronn-logo

kilroy_corporate

avinor-logo

LMS

Learning management system

Se og Lær LMS er en moderne og effektiv læringsplattform hvor man lager og administrerer kurs og deltakere online. Systemet er skybasert og driftes av Se og Lær. Det gir deg stor grad av fleksibilitet, men er samtidig så enkelt at alle kan bruke det.

Analyse og rapporter

Se og Lær LMS er bygd for at både du og dine ansatte skal ha full oversikt over hva de har gjennomført av opplæring. Vi har blant annet rapporter på når deltakeren begynte på en leksjon, hvor lang tid de har brukt og om de har forsøkt flere ganger på en oppgave.

Dokumentasjon og sikkerhet

Ved bruk av Se og Lær LMS kan du på en god måte dokumentere når en ansatt har tatt et kurs og hva han har lært. Det blir kontinuerlig tatt backup av Se og Lær LMS og vi har så langt hatt en opptid på over 99,9%. Du har selvfølgelig full kontroll over hvem som har tilgang til kursinnholdet, og det er du som har 100% rettigheter til alt.

Avslutting av samarbeid

Se og Lær LMS er bygget med WordPress som grunnlag. Hvis du ønsker og avslutte samarbeidet kan du selv overta driften av kurssystemet. Systemet vil da ikke bli oppdatert lenger.

Enheter

Se og Lær LMS funger på alle moderne nettlesere, IOS og Android telefoner og nettbrett.