Paal Stian Aagenæs

 

Paal Stian Aagenæs, 23år fra Oslo. Startet mitt første selskap når jeg var 20 år, hvor jeg leier meg ut som blandt annet kurs/instruktør i Curling. Og til lyd, lys og scene bransjen for eventer.

Startet startupen Techpear med to medstudenter 1 året på BI. Vi utviklet en webplattform for rekruttering, og var første Norske startup til å være med i 500 Startups i Sillicon valley, USA. Vi valgte å avvikle etter snaue 2 år da vi ikke oppnådde veksten vi hadde ønsket.

Jeg ble kjent med Peder fra Seoglar.no mens jeg drev eget firma, og når vi besluttet å avvikle fikk jeg tilbud å bli med videre på ferden for Se og Lær.

Paal Stian Aagenæs

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bitnami