PixelFlash

Hans Otto Nesbø 

Kurs i premier pro Hans Otto NesbøHans Otto  har lang erfaring som kursholder og jobber nå med en rekke nettkurs som kommer til å bli tilgengelig på Se og Lær.

Hans bakgrunn som bildeskaper er utviklet gjennom erfaringer fra et bred- spektret yrkesliv som profesjonell fotograf i mer enn 25 år. Fra første trykte bilde i 1984, har han sporadisk vært tilknyttet som fotograf i en rekke aviser, Fjordabladet, Fjordenes Tidende, Sunmørsposten, Oppland Arbeider- blad og Gratisavisen EXACT. Drevet som Portrett-fotograf med eget atelier på Fagernes og Dokka. Reisende skole og barnehage fotograf i Oppland. Har det siste årene bodd i Oslo og jobbet mest som multimedia designer og lærer / foredregsholder i arbeidsflyt – etterbehandling av bilder og videoredigering.

Average Vendor Rating
5.00 out of 5

Hans Otto  har lang erfaring som kursholder og jobber nå med en rekke nettkurs som kommer til å bli tilgengelig på Se og Lær.

Hans bakgrunn som bildeskaper er utviklet gjennom erfaringer fra et bred- spektret yrkesliv som profesjonell fotograf i mer enn 25 år. Fra første trykte bilde i 1984, har han sporadisk vært tilknyttet som fotograf i en rekke aviser, Fjordabladet, Fjordenes Tidende, Sunmørsposten, Oppland Arbeider- blad og Gratisavisen EXACT. Drevet som Portrett-fotograf med eget atelier på Fagernes og Dokka. Reisende skole og barnehage fotograf i Oppland. Har det siste årene bodd i Oslo og jobbet mest som multimedia designer og lærer / foredregsholder i arbeidsflyt - etterbehandling av bilder og videoredigering.

Viser all 4 kurs

 • Adobe Photoshop CC kurs på Se og Lær

  Adobe Photoshop kurs

  Rated 5.00 out of 5
  Tilbud kr 890 kr 649
  Solgt av: PixelFlashTa dette kurset
 • lightroom cc

  Adobe Lightroom CC

  Tilbud kr 890 kr 649
  Solgt av: PixelFlashTa dette kurset
 • Adobe Premier Pro CC kurs på Se og Lær

  Adobe Premiere Pro CC

  Rated 5.00 out of 5
  Tilbud kr 990 kr 699
  Solgt av: PixelFlashTa dette kurset
 • Adobe logo

  Adobe pakke

  Tilbud kr 2.490 kr 1.990
  Solgt av: PixelFlashTa dette kurset

Viser all 4 kurs